web analytics

Вийшов свіжий наклад українського коміксу «Максим Оса»

Сьогодні молоде видавництво Asgardian Comics випустило свіжий наклад крутого українського коміксу про хитрого і спритного козака Максима Осу. Тож уже зовсім скоро 500 свіжих примірників роз’їдуться з типографії по книгарнях і крамницях коміксів.

Слід зазначити, що йдеться саме про україномовну версію цього чудового твору, яку протягом кількох крайніх років знайти на полицях магазинів було неможливо. Також не забувайте, що в 2016-му році на нас очікує однойменна екранізація за мотивами оригінального сюжету.

«Максим Оса» — це історія про козака, який розслідує власну смерть і розплутує клубок змов з містичним забарвленням. Комікс відзначається цікавим та нестандартним сюжетом і глибоким образом головного героя.

Автор коміксу Ігор Баранько — легендарна постать, відома не тільки серед українських шанувальників графічних романів, а й серед світових майстрів цієї справи. Він також є автором високохудожньої мальованої історії «Орда», а його твори виходили друком навіть у США, Франції і Бельгії.

Скоро на нашому порталі буде конкурс, де ми розіграємо кілька примірників цього коміксу. Тож пильнуйте за новинами!

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

ЧОМУ ВЕРСТАЛЬНИКИ СТРАЖДАЮТЬ? (Третя Паралель)

translate thumbnail

Комікс «Легенда про Корру: Руїни імперії» нарешті з’явиться в Україні

ЛЕГЕНДА ПРО КОРРУ: РУЇНИ ІМПЕРІЇ

Новий мальопис від автора «Максима Оси» вже доступний для передзамовлення

vdov fb 1200x1165 1

Культова «Танкістка» стала доступною до передзамовлення

Танкістка

«Буйвітер» повертається: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА перевидасть культовий український мальопис 1990-х

Буйвітер

Кіноадаптацію українського коміксу «Максим Оса та золото Песиголовця» покажуть у кіно 13 жовтня до Дня українського козацтва

Максим Оса та золото Песиголовця

Книги MAL’OPUS подорожчають з 15 серпня

Scott Pilgrim

«Видавництво» підійме ціни на свої книги з наступного тижня

Світ Едени

Популярне