Lenovo провела турнір корпоративних команд із CS:GO серед аматорів

Компанія Lenovo провела вже традиційний турнір корпоративних команд League Legion серед аматорів у рамках фестивалю Comic Con Ukraine. Поборотися за головний кубок української бізнес-ліги зголосилося 11 команд, що були сформовані з представників компаній, любителів Counter-Strike:Global Offensive.

За результатами попереднього відбору до півфіналу увійшло 4 команди аматорів, які показали найкращі результати: Brain, Comfy team, Lenovo UA та Nimpha. Після запеклої боротьби, що тривала більше 3 годин, оголосили команду-переможця. Щасливчиками, що отримали головний приз, стали представники команди мережі магазинів “Цифровий світ Nimpha” на чолі з капітаном — Максимом Черепом.

Максим Череп. Капітан команди-переможця Nimpha

На Comic Con Ukraine відбулося 3 захопливі раунди боротьби за призовий фонд турніру. У першому півфіналі боролися команда рітейлера побутової техніки та електроніки Comfy team проти команди мережі магазинів “Цифровий світ Nimpha”, а в другому – команда мережі магазинів комп’ютерної техніки Brain та команда онлайн-порталу Lenovo UA. 

За результатами напружених баталій до фіналу вийшло дві команди: Brain та Nimpha. Фіналісти виявилися справді достойними супротивниками і до останнього боролися за перемогу. Запеклу сутичку супроводжував професійний коментатор кіберспортивних змагань Олексій “уХо” Малецький, розпалюючи азарт команд та захват вболівальників. Чимало шанувальників зібралося навколо стенду Lenovo, аби підтримати своїх фаворитів або ж просто насолодитися атмосферою кіберматчів. Переможці отримали головний кубок та приз турніру – сертифікат на 100 000 грн на придбання ноутбуків.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Шутер XDefiant не вийде найближчим часом, але відкрита бета вже близько

xdefiant

Valve поверне гравцеві 14 000 євро, витрачені на придбання лутбоксів у CS:GO

CS:GO

Сounter-Strike 2 втратив 20% гравців за місяць після релізу

Counter-Strike 2

Київська CyberZone знову відкрита за підтримки Legion від Lenovo

cyberzone powered by legion 1

Кіберспортивний календар: Червень 2023

Кіберспортивний календар: червень 2023

Monte завершують свій шлях на BLAST Paris Major

monte 3

Українська команда MONTE вийшла у фінальну стадію BLAST Paris Major!

monte 2

Українська команда MONTE вийшла в стадію Легенд Paris Major!

monte dqq