NAVI виключили Solo зі складу команди з Dota 2

Українська кіберспортивна організація Natus Vincere повідомила, що у складі з Dota 2 залишилося 4 учасники. Керівництво NAVI вирішило попрощатися з Олексієм “Solo” Березіним, одразу після провалу команди на The International 2022 Last Chance Qualifier. Якщо вірити чуткам, то у Березіна давно був конфлікт з іншими учасниками колективу, через його авторитарний стиль управління. За словами представників організації, рішення було ухвалено для поліпшення результатів команди у наступному сезоні. 

Ми дякуємо Solo за професіоналізм і внесок у розвиток клубного напрямку Dota 2 і бажаємо йому успіхів у наступному сезоні. Про подальші зміни в складі ми повідомимо пізніше, стежте за новинами!

Йдеться у офіційній заяві Natus Vincere

Олексій “Solo” Березін приєднався до Natus Vincere 2 вересня минулого року, тим самим замінивши SoNNeikO на позиції капітана. Під керівництвом Олексія, NAVI посіли 5/6 місце у другому сезоні DPC Західної Європи, але вже у наступному змогли завоювати срібло, чим забезпечили собі місце на PGL Major Arlington 2022. Однак на самому мажорі, “Народжені Перемагати” не пройшли навіть до стадії плей-оф.

На омріяний The International 2022, команда могла потрапити лише через регіональні відбори, але зайняла третє місце, відправившись у Last Chance Qualifier. У стадії “Останнього шансу” українська команда виграла групу A, але вже у плей-офф спочатку поступилась T1, а пізніше Xtreme Gaming і залишилася за бортом головної події року.

Теперішній склад NAVI з Dota 2:

  • Володимир «No[o]ne» Миненко
  • Владислав «laise» Лайс
  • Алік «V-Tune» Воробєй
  • Георгій «swedenstrong» Зайналабідов

Автор: Олексій Чікіда

Disqus Comments Loading...
Опубліковано
Владислав Папідоха
Tags: Dota 2Na'Vi